WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 2.7 TDI quattro 190PK
Bouwjaar 10-2008 - 03-2011

ABS sensoren AUDI A6 (4F2, C6) 2.7 TDI quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI A6 (4F2, C6) 2.7 TDI quattro past. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

APK-afkeur van ABS-sensor

Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI A6 (4F2, C6). Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI

Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.