WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 RS6 quattro 580PK
Bouwjaar 09-2008 - 08-2010

ABS sensoren AUDI A6 (4F2, C6) RS6 quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A6 (4F2, C6) RS6 quattro

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A6 (4F2, C6) komen. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOPORSCHEBUICKPONTIAC. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

APK-afkeur van ABS-sensor

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.