100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 Allroad 2.7 TDI quattro 190PK
Bouwjaar 10-2008 - 08-2011

ABS sensoren AUDI A6 Allroad (4FH, C6) 2.7 TDI quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A6 Allroad (4FH, C6) 2.7 TDI quattro

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI A6 Allroad (4FH, C6) past. Je kunt bij ons betalen via overboeking en PayPal Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSUINFINITIFERRARI.