WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 Allroad 3.0 TFSI quattro 290PK
Bouwjaar 10-2008 - 08-2011

ABS sensoren AUDI A6 Allroad (4FH, C6) 3.0 TFSI quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A6 Allroad (4FH, C6) 3.0 TFSI quattro, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A6 Allroad (4FH, C6)

De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Je kunt bij ons betalen via overboeking, MisterCash en AfterPay Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADASUBARUDAEWOOSEATLEXUS. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.