WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 Allroad 3.0 TDI quattro 313PK
Bouwjaar 01-2012 - 12-2014

ABS sensoren AUDI A6 Allroad (4GH, 4GJ, C7) 3.0 TDI quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A6 Allroad
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30574
Op voorraad, morgen gratis verzonden!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
58% Korting
23,76
56,58
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

APK-afkeur van ABS-sensor

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A6 Allroad (4GH, 4GJ, C7) 3.0 TDI quattro

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCJEEPISUZUMERCEDES-BENZFIATSEAT. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A6 Allroad (4GH, 4GJ, C7), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.