WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 Avant 2.0 TDI 170PK
Bouwjaar 10-2008 - 08-2011

ABS sensoren AUDI A6 Avant (4F5, C6) 2.0 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij controleren altijd bij de AUDI A6 Avant (4F5, C6) 2.0 TDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A6 Avant (4F5, C6)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIADODGEAUDIPLYMOUTH. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..