WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 Avant 2.7 TDI 190PK
Bouwjaar 10-2008 - 08-2011

ABS sensoren AUDI A6 Avant (4F5, C6) 2.7 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A6 Avant (4F5, C6) 2.7 TDI

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACIVECOMERCEDES-BENZNISSANVW VOLKSWAGEN. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A6 Avant (4F5, C6), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.