100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 Avant 2.8 FSI 190PK
Bouwjaar 10-2008 - 08-2011

ABS sensoren AUDI A6 Avant (4F5, C6) 2.8 FSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI A6 Avant (4F5, C6) 2.8 FSI. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A6 Avant (4F5, C6)

Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.