WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 Avant 2.8 FSI 220PK
Bouwjaar 10-2008 - 08-2011

ABS sensoren AUDI A6 Avant (4F5, C6) 2.8 FSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI A6 Avant (4F5, C6) 2.8 FSI past.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A6 Avant (4F5, C6)

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUARSKODAISUZUDAFSUZUKI. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil.