WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 Avant 2.8 FSI quattro 190PK
Bouwjaar 10-2008 - 08-2011

ABS sensoren AUDI A6 Avant (4F5, C6) 2.8 FSI quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A6 Avant (4F5, C6) 2.8 FSI quattro

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A6 Avant (4F5, C6), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past.