100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A7 Sportback 3.0 TFSI quattro 300 PK
Bouwjaar 10.2010 - 05.2012

ABS sensoren AUDI A7 Sportback (4GA, 4GF) 3.0 TFSI quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A7 Sportback
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30574
Voor 17:00 besteld, uiterlijk woensdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
Lengte: 37 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,05 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
60% Korting
23,33
58,32
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A7 Sportback (4GA, 4GF) 3.0 TFSI quattro

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij controleren altijd bij de AUDI A7 Sportback (4GA, 4GF) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDFORDPLYMOUTH. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.