100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI Q3 1.4 TFSI 125 PK
Bouwjaar 07.2016 - 10.2018

ABS sensoren AUDI Q3 (8UB, 8UG) 1.4 TFSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI Q3
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 31209
Voor 17:00 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
achterzijde, linksachterzijde, links
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Grijs
Lengte: 40 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,06 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links
62% Korting
27,29
71,80
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI Q3 (8UB, 8UG) 1.4 TFSI

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de AUDI Q3 (8UB, 8UG) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI komen. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.