100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI Q3 2.0 TDI 120 PK
Bouwjaar 03.2015 - 10.2018

ABS sensoren AUDI Q3 (8UB, 8UG) 2.0 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI Q3
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 31209
Voor 17:00 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
achterzijde, linksachterzijde, links
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Grijs
Uitvoering: voor voertuigen met parkeerassistent
Lengte: 40 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,06 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links
62% Korting
27,29
71,80
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI Q3 (8UB, 8UG) 2.0 TDI past. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI Q3 (8UB, 8UG)

Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.