100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI Q3 2.0 TDI 184 PK
Bouwjaar 05.2015 - 10.2018

ABS sensoren AUDI Q3 (8UB, 8UG) 2.0 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI Q3
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 31209
Voor 17:00 besteld, uiterlijk woensdag gratis in huis!
achterzijde, linksachterzijde, links
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Grijs
Uitvoering: voor voertuigen met parkeerassistent
Lengte: 40 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,06 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links
62% Korting
28,76
75,69
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

APK-afkeur van ABS-sensor

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI Q3 (8UB, 8UG) 2.0 TDI past. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI Q3 (8UB, 8UG)

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI komen. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.