100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI Q3 2.0 TDI quattro 184 PK
Bouwjaar 11.2014 - 10.2018

ABS sensoren AUDI Q3 (8UB, 8UG) 2.0 TDI quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI Q3 (8UB, 8UG) 2.0 TDI quattro

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI Q3 (8UB, 8UG) past. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIAPEUGEOTAUDI.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.