100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI Q3 35 TFSI 150 PK
Bouwjaar 08.2018 - tot heden

ABS sensoren AUDI Q3 (F3B) 35 TFSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de AUDI Q3 (F3B) 35 TFSI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI Q3 (F3B)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.