100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI Q3 40 TDI quattro 190 PK
Bouwjaar 10.2018 - tot heden

ABS sensoren AUDI Q3 (F3B) 40 TDI quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI Q3 (F3B) 40 TDI quattro. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI Q3 (F3B)

Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILEFORDMERCEDES-BENZDODGE. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Zimmermann, Bendix, Jurid, Pagid, Brembo, ATE, Lucas en Rofren Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.