100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI Q3 45 TFSI quattro 230 PK
Bouwjaar 07.2018 - tot heden

ABS sensoren AUDI Q3 (F3B) 45 TFSI quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFALFA ROMEOLINCOLNCHEVROLETJEEP. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI Q3 (F3B) 45 TFSI quattro

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI Q3 (F3B). De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.