100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI Q5 2.0 TDI 136 PK
Bouwjaar 11.2010 - 05.2017

ABS sensoren AUDI Q5 (8RB) 2.0 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI Q5
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30574
Voor 17:00 besteld, uiterlijk dinsdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
Lengte: 37 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,05 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
60% Korting
23,33
58,32
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI Q5 (8RB) 2.0 TDI komen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

APK-afkeur van ABS-sensor

Elke AUDI Q5 (8RB) heeft een eigen VIN-nummer. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI

Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDLAND ROVERROVERPEUGEOT.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.