100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI Q5 2.0 TDI 150 PK
Bouwjaar 05.2013 - 05.2017

ABS sensoren AUDI Q5 (8RB) 2.0 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI Q5
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30574
Voor 17:00 besteld, uiterlijk woensdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
Lengte: 37 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,05 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
60% Korting
23,33
58,32
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARILADAKIA. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI Q5 (8RB) 2.0 TDI

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI Q5 (8RB) past. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.