100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI Q5 2.0 TDI quattro 170 PK
Bouwjaar 11.2008 - 09.2012

ABS sensoren AUDI Q5 (8RB) 2.0 TDI quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI Q5
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30574
Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
Lengte: 37 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,05 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
60% Korting
24,60
61,50
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZFIATMGBUICKKIA. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI Q5 (8RB) 2.0 TDI quattro

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI Q5 (8RB), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.