100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI Q5 SQ5 TDI quattro 340 PK
Bouwjaar 11.2015 - 05.2017

ABS sensoren AUDI Q5 (8RB) SQ5 TDI quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI Q5
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30574
Voor 17:00 besteld, uiterlijk dinsdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
Lengte: 37 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,05 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
60% Korting
23,33
58,32
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI Q5 (8RB) SQ5 TDI quattro. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI Q5 (8RB)

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERDACIALAMBORGHINISAAB. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.