100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI Q7 3.0 TDI quattro 245 PK
Bouwjaar 05.2011 - 08.2015

ABS sensoren AUDI Q7 (4LB) 3.0 TDI quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI Q7 (4LB) 3.0 TDI quattro past.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI Q7 (4LB)

De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSGMCROVERAUDIVW VOLKSWAGEN. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.