100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI Q7 3.0 TFSI quattro 280 PK
Bouwjaar 05.2011 - 08.2015

ABS sensoren AUDI Q7 (4LB) 3.0 TFSI quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI Q7 (4LB) 3.0 TFSI quattro

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI Q7 (4LB). Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATBUICKVW VOLKSWAGEN.

APK-afkeur van ABS-sensor

Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.