100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI Q7 3.0 TFSI quattro 333 PK
Bouwjaar 05.2010 - 08.2015

ABS sensoren AUDI Q7 (4LB) 3.0 TFSI quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Je kunt bij ons betalen via AfterPay en Creditcard Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTSSANGYONGTOYOTADACIAKIADAF. Wij controleren altijd bij de AUDI Q7 (4LB) 3.0 TFSI quattro dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI Q7 (4LB)

Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.