100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI QUATTRO 2.2 quattro 121PK
Bouwjaar 12-1984 - 07-1987

ABS sensoren AUDI QUATTRO (85) 2.2 quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Wij controleren altijd bij de AUDI QUATTRO (85) 2.2 quattro dealer of de onderdelen passen op uw auto. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI QUATTRO (85)

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

APK-afkeur van ABS-sensor

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.