WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI QUATTRO 2.2 quattro 136PK
Bouwjaar 12-1984 - 07-1987

ABS sensoren AUDI QUATTRO (85) 2.2 quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI QUATTRO (85) 2.2 quattro past. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERMASERATIBMW. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI QUATTRO (85)

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor.