100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI R8 4.2 FSI quattro 430 PK
Bouwjaar 07.2010 - 07.2015

ABS sensoren AUDI R8 (422, 423) 4.2 FSI quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de AUDI R8 (422, 423) 4.2 FSI quattro dealer of de onderdelen passen op uw auto. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI R8 (422, 423)

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.