100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI R8 5.2 FSI quattro 570 PK
Bouwjaar 07.2014 - 07.2015

ABS sensoren AUDI R8 (422, 423) 5.2 FSI quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Textar, TRW, Zimmermann, Jurid, Lucas, ABS, Bendix, Brembo, Rofren, ATE en Bosch De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

APK-afkeur van ABS-sensor

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Elke AUDI R8 (422, 423) 5.2 FSI quattro heeft een eigen VIN-nummer.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI R8 (422, 423)

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.