100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI R8 5.2 FSI quattro 620 PK
Bouwjaar 09.2018 - tot heden

ABS sensoren AUDI R8 (4S3, 4SP) 5.2 FSI quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI R8 (4S3, 4SP) 5.2 FSI quattro

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI R8 (4S3, 4SP). Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.