100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI R8 5.2 FSI quattro 570 PK
Bouwjaar 09.2018 - tot heden

ABS sensoren AUDI R8 (4S3, 4SP) 5.2 FSI quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Elke AUDI R8 (4S3, 4SP) 5.2 FSI quattro heeft een eigen VIN-nummer. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTAISUZUALFA ROMEO. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI R8 (4S3, 4SP).

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI

De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.