100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI R8 Spyder 5.2 FSI quattro 525 PK
Bouwjaar 02.2010 - 07.2015

ABS sensoren AUDI R8 Spyder (427, 429) 5.2 FSI quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI R8 Spyder (427, 429) 5.2 FSI quattro

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Elke AUDI R8 Spyder (427, 429) heeft een eigen VIN-nummer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI komen. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.