100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI R8 Spyder 5.2 FSI quattro 570 PK
Bouwjaar 09.2018 - tot heden

ABS sensoren AUDI R8 Spyder (4S9, 4SR) 5.2 FSI quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI R8 Spyder (4S9, 4SR) 5.2 FSI quattro

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKVOLVOIVECO. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI R8 Spyder (4S9, 4SR).

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.