100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI TT 2.0 TDI quattro 170 PK
Bouwjaar 06.2008 - 06.2014

ABS sensoren AUDI TT (8J3) 2.0 TDI quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI TT (8J3) 2.0 TDI quattro

Wij controleren altijd bij de AUDI TT (8J3) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZFORDAUDITOYOTA.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.