100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI TT 2.0 TFSI 200 PK
Bouwjaar 08.2006 - 06.2010

ABS sensoren AUDI TT (8J3) 2.0 TFSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOINFINITITOYOTAVW VOLKSWAGENSSANGYONG. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Wij controleren altijd bij de AUDI TT (8J3) 2.0 TFSI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI TT (8J3)

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.