100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI TT 2.5 RS quattro 340 PK
Bouwjaar 07.2009 - 06.2014

ABS sensoren AUDI TT (8J3) 2.5 RS quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI TT (8J3) 2.5 RS quattro, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Jurid, Brembo, Lucas, ABS, Textar, Bosch, Bendix en TRW

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI TT (8J3)

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.