100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI TT 1.8 T 150 PK
Bouwjaar 09.2002 - 06.2006

ABS sensoren AUDI TT (8N3) 1.8 T

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI TT (8N3) 1.8 T past. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI TT (8N3), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANFERRARIMASERATIBUICKCITROEN.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.