100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI TT 1.8 T 190 PK
Bouwjaar 09.2005 - 06.2006

ABS sensoren AUDI TT (8N3) 1.8 T

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad.

APK-afkeur van ABS-sensor

De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARIALFA ROMEOJAGUARLADA. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI TT (8N3) 1.8 T

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI TT (8N3) past. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.