100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI TT 1.8 TFSI 180 PK
Bouwjaar 07.2015 - 08.2018

ABS sensoren AUDI TT (FV3, FVP) 1.8 TFSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI TT (FV3, FVP) 1.8 TFSI

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij controleren altijd bij de AUDI TT (FV3, FVP) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, TRW, Bendix, Lucas, Brembo, Jurid, Textar en Bosch

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIALDVLOTUSHONDA. Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer.

APK-afkeur van ABS-sensor

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.