WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI TT Roadster 1.8 TFSI 160PK
Bouwjaar 06-2008 - 06-2014

ABS sensoren AUDI TT Roadster (8J9) 1.8 TFSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI TT Roadster (8J9) 1.8 TFSI

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Elke AUDI TT Roadster (8J9) heeft een eigen VIN-nummer. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.

APK-afkeur van ABS-sensor

De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past.