WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BEDFORD
Gekozen auto:BEDFORD ASTRA VAN Bestelwagen/Bus 1.3 75PK
Bouwjaar 09-1984 - 09-1989

ABS sensoren BEDFORD ASTRA VAN Bestelwagen/Bus 1.3

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BEDFORD ASTRA VAN Bestelwagen/Bus 1.3. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Vieze ABS-sensoren op uw BEDFORD ASTRA VAN Bestelwagen/Bus

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BEDFORD past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWLADAMAZDADAF. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.