WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BEDFORD
Gekozen auto:BEDFORD ASTRA VAN Bestelwagen/Bus 1.3 60PK
Bouwjaar 09-1984 - 09-1989

ABS sensoren BEDFORD ASTRA VAN Bestelwagen/Bus 1.3

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Vieze ABS-sensoren op uw BEDFORD ASTRA VAN Bestelwagen/Bus 1.3

Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACCHEVROLETVOLVODAF.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BEDFORD ASTRA VAN Bestelwagen/Bus. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Elke BEDFORD heeft een eigen VIN-nummer. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.