WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BEDFORD
Gekozen auto:BEDFORD ASTRA VAN Bestelwagen/Bus 1.4 60PK
Bouwjaar 09-1989 - 08-1991

ABS sensoren BEDFORD ASTRA VAN Bestelwagen/Bus 1.4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Vieze ABS-sensoren op uw BEDFORD ASTRA VAN Bestelwagen/Bus 1.4

De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BEDFORD ASTRA VAN Bestelwagen/Bus.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHESSANGYONGISUZUSEAT. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BEDFORD komen. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken.