WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BEDFORD
Gekozen auto:BEDFORD ASTRA VAN Bestelwagen/Bus 1.6 90PK
Bouwjaar 09-1984 - 08-1991

ABS sensoren BEDFORD ASTRA VAN Bestelwagen/Bus 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw BEDFORD ASTRA VAN Bestelwagen/Bus 1.6

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BEDFORD ASTRA VAN Bestelwagen/Bus, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BEDFORD komen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck.

APK-afkeur van ABS-sensor

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor.