100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BEDFORD
Gekozen auto:BEDFORD ASTRA VAN Bestelwagen/Bus 1.6 D 54PK
Bouwjaar 09-1985 - 08-1988

ABS sensoren BEDFORD ASTRA VAN Bestelwagen/Bus 1.6 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw BEDFORD ASTRA VAN Bestelwagen/Bus 1.6 D

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BEDFORD ASTRA VAN Bestelwagen/Bus past.

APK-afkeur van ABS-sensor

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Elke BEDFORD heeft een eigen VIN-nummer. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Je kunt bij ons betalen via iDeal en PayPal