WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BEDFORD
Gekozen auto:BEDFORD ASTRA VAN Bestelwagen/Bus 1.7 D 57PK
Bouwjaar 09-1988 - 08-1991

ABS sensoren BEDFORD ASTRA VAN Bestelwagen/Bus 1.7 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw BEDFORD ASTRA VAN Bestelwagen/Bus 1.7 D

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BEDFORD ASTRA VAN Bestelwagen/Bus, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIPLYMOUTHFIATSAAB. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij controleren altijd bij de BEDFORD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting.