WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BEDFORD
Gekozen auto:BEDFORD ASTRAMAX Bestelwagen 1.4 60PK
Bouwjaar 09-1989 - 06-1990

ABS sensoren BEDFORD ASTRAMAX Bestelwagen 1.4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw BEDFORD ASTRAMAX Bestelwagen 1.4

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BEDFORD ASTRAMAX Bestelwagen. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDADAIHATSUFERRARI. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

APK-afkeur van ABS-sensor

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BEDFORD past.