WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BEDFORD
Gekozen auto:BEDFORD ASTRAMAX Bestelwagen 1.6 D 54PK
Bouwjaar 09-1985 - 08-1988

ABS sensoren BEDFORD ASTRAMAX Bestelwagen 1.6 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BEDFORD ASTRAMAX Bestelwagen 1.6 D past. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Vieze ABS-sensoren op uw BEDFORD ASTRAMAX Bestelwagen

Wij controleren altijd bij de BEDFORD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd