WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BEDFORD
Gekozen auto:BEDFORD ASTRAMAX Bestelwagen 1.6 D 57PK
Bouwjaar 09-1985 - 08-1988

ABS sensoren BEDFORD ASTRAMAX Bestelwagen 1.6 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Wij controleren altijd bij de BEDFORD ASTRAMAX Bestelwagen 1.6 D dealer of de onderdelen passen op uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Vieze ABS-sensoren op uw BEDFORD ASTRAMAX Bestelwagen

Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BEDFORD. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons, nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUVAUXHALLROVERBMWIVECO. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.