WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BEDFORD
Gekozen auto:BEDFORD MIDI Bestelwagen 2.0 D 57PK
Bouwjaar 08-1984 - 05-1988

ABS sensoren BEDFORD MIDI Bestelwagen 2.0 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Vieze ABS-sensoren op uw BEDFORD MIDI Bestelwagen 2.0 D

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BEDFORD MIDI Bestelwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.